Grafisch Design

Wij geven vorm aan informatie. Hiervoor kijken we goed naar de wensen die u heeft. Wat wilt u vertellen, aan wie en waarom? Samen doorlopen we dit proces om antwoord te krijgen op deze vragen. Hierin laten wij onze expertise aansluiten op uw idee. Doormiddel van een concept geven we dit idee leven. Als het concept staat gaan we kijken naar de inzet van middelen en media. Dit leidt tot een eindontwerp waarbij beide partijen trots op zijn.

Video

Video is niet meer weg te denken uit de huidige media. Zowel intern als extern zorgt een video voor veel views. Bij Refined Media zorgen we voor kwaliteit en dit ziet u terug in het eindresultaat. We beginnen bij het schrijven van het script, vervolgens maken we een storyboard waarop het beeld verhaal duidelijk wordt. Op de draaidag wordt uw verhaal vast gelegd op video. Het videomateriaal wordt bewerkt en er wordt voor u een eindmontage gemaakt.

Animatie

Simpel, snel en duidelijk jou verhaal vertellen. De manier om ieders aandacht vast te houden. Steeds vaker worden animatie video’s ingezet om ingewikkelde boodschappen te verduidelijken. Met een animatie kun je op een creatieve manier je verhaal vertellen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig en je kan vele stijlen toepassen. Zo kun je bijvoorbeeld op een duidelijke en simpele manier je product promoten. Kijk gerust in ons portfolio om een voorbeeld te bekijken